AthensConDatesBanner19


Event Awards 2018 GOLD            tickets1

ATHENSCON 2021 CANCELED - AMAZING FANTASY #15

ATHENSCON 2021 CANCELED - AMAZING FANTASY #15
Καλημέρα σε όλους και όλες.
Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε και για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το συνέδριο μας. Θα ομολογήσουμε πως μας έχετε λείψει και εσείς... η παρουσία σας μέσα στους διαδρόμους μας, οι φωνές ενθουσιασμού που ακούγονται στο στάδιο μας, τα χαμογέλα σας στις φωτογραφίες που τραβάτε. Όλα αυτά δείχνουν πως περνάτε καλά μαζί μας.
Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να απαντάμε σε όλα τα μηνύματα που λαμβάνουμε, αλλά μία ερώτηση που είναι κοινός παρονομαστής σε όλες τις επικοινωνίες… «πότε θα γίνει το επόμενο AthensCon" αξίζει μια ανταπόκριση.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί με ακρίβεια απάντηση σε αυτό το ερώτημα, διότι δεν εξαρτάται από εμάς. Διανύουμε μια περίεργη περίοδο με την κατάσταση που ζούμε και με τις σχετικές οδηγίες που μας δίνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επειδή έχουμε επιλέξει τον Δεκέμβριο ως μήνα του AthensCon τα δεδομένα εκείνη την περίοδο δεν μας επιτρέπουν να διοργανώσουμε την εκδήλωση όπως την έχετε ζήσει και αγαπήσει. Ναι, θα μπορούσαμε να υποστούμε/αντέξουμε τις μάσκες, τις θερμομετρήσεις, και άλλους περιορισμούς για τις 12 ώρες που θα βρισκόμασταν εντός του συνέδριου, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να μην μπορούμε να αγκαλιαστούμε όταν θα σας βλέπαμε ξανά από κοντά, δεν θα μπορούσαμε να στερήσουμε την είσοδο σε κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί, δεν θα μπορούσαμε να σας στερήσουμε μέρος της εμπειρίας και της χαράς που έχετε βιώσει σε προηγούμενα AthensCon.
Γι'αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμη, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε, πως ούτε το 2021 θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο μας. Φυσικά υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε δριμύτεροι με την πρώτη ευκαιρία.
Όλο αυτό τον καιρό όμως, ψάχναμε λύσεις που θα ήταν κατάλληλες και ισάξιες της εμπειρίας που αξίζετε. Σχεδιάζαμε πράγματα για την περίπτωση που θα καταφέρναμε να σας υποδεχτούμε φέτος και ένα από αυτά ήταν το συλλεκτικό κόμικς που εξασφαλίσαμε ως AthensCon Exclusive του 2021.
Ένα από τα σημαντικότερα κόμικς στην ιστορία της 9ης τέχνης, το πλέον ακριβότερο κόμικ της ιστορίας που πουλήθηκε σε δημοπρασία πρόσφατα στην τιμή των 3,5εκατομυριών δολαρίων. Το κόμικ που φιλοξένησε την πρώτη εμφάνιση του αγαπημένου μας Spider-Man. Το Amazing Fantasy #15 που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1962, έγραψε ο Stan Lee, σχεδίασε ο θρυλικός Steve Ditko και οδήγησε τα υπερωικά κόμικς σε μια νέα εποχή που απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα.. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα υπερ-συλλεκτικό κόμικ με τίτλο "Amazing Fantasy #15 AthensCon 2021 Black & White Exclusive" που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Comicworld. Σε αυτή την ασπρόμαυρη έκδοση θα απολαύσετε για πρώτη φορά το σχέδιο του Steve Ditko σε όλο του το μεγαλείο, μαζί με τις υπόλοιπες ιστορίες που υπήρχαν στο πρωτότυπο τεύχος. Το Amazing Fantasy #15 AthensCon 2021 Black & White Exclusive θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη αριθμημένη ποσότητα των 1000 αντιτύπων. Μέσα στις σελίδες του θα μπορείτε επίσης να διαβάσετε την εισαγωγή που έγραψε ο αρχισυντάκτης της Marvel Comics, C.B. Cebulski, ο οποίος θα ήταν και ένας από τους φετινούς καλεσμένους μας.
Για να αποκτήσετε την συγκεκριμένη έκδοση μπορείτε να επισκεφτείτε τον εξής σύνδεσμο.
https://www.comicworld.gr/index.php/eshop/comics/amazing-fantasy-15
Με αυτόν τον τρόπο, ένα κακό και ένα καλό νέο, σας υποσχόμαστε ότι θα τα πούμε το συντομότερο δυνατόν.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους να είστε πάντα καλά και να προσέχετε τους συνανθρώπους σας!
Ευχαριστούμε για την αγάπη σας!
Με εκτίμηση
AthensCon Team.

Επικοινωνία

Email: info@athenscon.gr

Τηλ: (0030) 210 4957843


facebook  twitter youtube

Copyright © 2015 - 2019 - AthensCon.gr | Powered by zeroRAID