Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018

Αυτοπροβολή Καλλιτεχνών στα Social Media

SOCIAL_181018_B_1

Κυριακή 12:30 - 13:20
Εισηγητής: Μιχάλης Αντωνόπουλος

Τα Social Media προσφέρουν τη μοναδική δυνατότητα στον δημιουργό κόμικς ή τον εκδότη να παρουσιάσει τη δουλειά του στο ευρύ κοινό ή να στοχεύσει με ακρίβεια στο κοινό που επιθυμεί (π.χ. Facebook Advertising).
Στο εργαστήριο αυτό θα μάθουμε ποιο Social Media είναι το ιδανικό για εσάς και το κυριότερο: το περιεχόμενο του κάθε post, κείμενο, εικόνα, λέξεις κλειδιά κ.λπ. (Content Marketing).
Επίσης θα παρουσιάσουμε πραγματικά παραδείγματα προς αποφυγή, αλλά και viral post (Case Sudies) ενώ θα δείξουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε σε μια κακή κριτική (Crisis Management). Αυτά και πολλά άλλα σε ένα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον εργαστήριο.

Για να συμμετέχετε σε αυτό το εργαστήριο στείλτε μήνυμα στο workshops@athenscon.gr με τον τίτλο Social Media, το ονοματεπώνυμο σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ανώτατο όριο συμμετοχών 40 άτομα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως θέσεων.

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος είναι κάτοχος της Διεθνούς Πιστοποίησης Staregister Επαγγελματιών Social Media/Pro Advanced, αναγνωρισμένη από τον IPC (International Personnel Certification Association). Έχει σπουδάσει Graphic Arts στον ΑKTO Μiddlesex University ενώ είναι Μέλος σε τρεις Ενώσεις Δημοσιογράφων σε Ελλάδα (EΔΙΠΤ), Ευρώπη (FAEP) και ΗΠΑ (FIPP). Είναι ο δημιουργός της βραβευμένης σειράς κόμικς Οι Κωνικοί Άνθρωποι.
Δείτε αναλυτικό Βιογραφικό εδώ: http://bit.ly/2M2KvDO

Επικοινωνία

Email: info@athenscon.gr

Τηλ: (0030) 210 4957843


facebook  twitter youtube

Copyright © 2015 - 2018 - AthensCon.gr